De Oeverhorst heeft twee suites. De benedensuite is voor maximaal vier personen en de bovensuite voor maximaal twee personen. De wellnesstuin, die voorzien van meerder sauna’s en een jacuzzi, is privé.
Op de uitkijk - De Oeverhorst - Overijssel

In de wellnesstuin staat een permanent verwarmde whirlpool tot u beschikking

De Euphoria whirlpool is een 4-persoons whirlpool met een zeer uitgebreid aantal massages. De Euphoria heeft comfortabele lig- en kuipzittingen met massages, zoals de Aqua Rolling Massage™, Therapy Wave Zone™, Intense Therapy Zone™ en Waterfall Massage™. Daarnaast beschikt de whirlpool ook over een Levitation bed. Dit bed zorgt ervoor dat u, zowel op uw rug als op uw buik, een heerlijk massage van top-tot-teen krijgt. De meer dan 100 jets zorgen ervoor dat ieder deel van het lichaam ontspant en zijn naar wens verstelbaar in kracht. Behalve gezond en lekker is een whirlpool natuurlijk ook erg gezellig! Ga jij binnenkort ontspannen in deze whirlpool onder het genot van een drankje, genietend van de zon en het uitzicht, of van de sterren en de nachtgeluiden.

Reserveer een suite!

… twee prachtige privésauna’s, douche en ligstoelen, …

De Finse sauna is de bekende, geliefde sauna. De infraroodsauna verwarmt niet de lucht, maar rechtstreeks uw lichaam. Dit geeft een heel andere sensatie dan de traditionele sauna. Heerlijk om af te wisselen, ook met de whirlpool of een duik in de rivier.

Sauna bij de Oeverhorst in Overijssel
Sauna bij de oeverhorst in Dalfsen, Overijssel

… en natuur Vecht en Vuur!

Vanuit de wellnesstuin loopt u naar het strandje aan de rivier. In het zand kunt u gaan zitten of liggen, kijkend naar de koeien aan de overkant of de meerkoetjes die voorbij glijden. En als u wilt, neemt u een frisse duik in het schone Vechtwater. ‘s Avonds is het heerlijk zitten aan de rivier bij een vuurtje. De kachel en hout staan voor u klaar, de rest van de gezelligheid maakt u (van)zelf…

Zitten aan de vecht - De Oeverhorst
Proosten bij de haard - De Oeverhorst

Bekijk de beide suites

Bij ons kunt u echt ontspannen en komt u op adem.  Er is alle ruimte om op te laden in onze luxe appartementen met wellnesstuin. Kom tot rust, geniet van uw uitzicht, proef de streek en ga na een weekend herboren met een oeverloos gevoel weer terug naar huis!

Benedensuite

benedenverdieping voor max. 4 personen

Bekijk en Reserveer

Benedensuite

benedenverdieping voor max. 4 personen

Bekijk en Reserveer

Bovensuite

bovenverdieping voor max. 2 personen

Bekijk en Reserveer

Bovensuite

bovenverdieping voor max. 2 personen

Bekijk en Reserveer