De Oeverhorst heeft twee suites. De benedensuite is voor maximaal vier personen en de bovensuite voor maximaal twee personen. De wellnesstuin, die voorzien van meerder sauna’s en een jacuzzi, is privé.
Op de uitkijk - De Oeverhorst - Overijssel

In de wellnesstuin staat een permanent verwarmde whirlpool tot u beschikking

De whirlpool is voorzien van maar liefst 93 hydrotherapie-jets die bijna elk deel van het lichaam bereiken, daarnaast is de whirlpool voorzien van maar liefst vier massagepompen voor een intensief massage-effect. Op de vier zitplaatsen en een ligplaats kunnen daarom zelfs de hardnekkigste spanningen in het lichaam weggenomen worden. De waterval, fonteinen en de kleurentherapie helpen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Behalve gezond en lekker is een whirlpool natuurlijk ook erg gezellig! Ga jij binnenkort ontspannen in deze whirlpool onder het genot van een drankje, genietend van de zon en het uitzicht, of van de sterren en de nachtgeluiden.

Reserveer een suite!

… twee prachtige privésauna’s, douche en ligstoelen, …

De Finse sauna is de bekende, geliefde sauna. De infraroodsauna verwarmt niet de lucht, maar rechtstreeks uw lichaam. Dit geeft een heel andere sensatie dan de traditionele sauna. Heerlijk om af te wisselen, ook met de whirlpool of een duik in de rivier.

Sauna bij de Oeverhorst in Overijssel
Sauna bij de oeverhorst in Dalfsen, Overijssel

… en natuur Vecht en Vuur!

Vanuit de wellnesstuin loopt u naar het strandje aan de rivier. In het zand kunt u gaan zitten of liggen, kijkend naar de koeien aan de overkant of de meerkoetjes die voorbij glijden. En als u wilt, neemt u een frisse duik in het schone Vechtwater. ‘s Avonds is het heerlijk zitten aan de rivier bij een vuurtje. De kachel en hout staan voor u klaar, de rest van de gezelligheid maakt u (van)zelf…

Zitten aan de vecht - De Oeverhorst
Proosten bij de haard - De Oeverhorst

Bekijk de beide suites

Bij ons kunt u echt ontspannen en komt u op adem.  Er is alle ruimte om op te laden in onze luxe appartementen met wellnesstuin. Kom tot rust, geniet van uw uitzicht, proef de streek en ga na een weekend herboren met een oeverloos gevoel weer terug naar huis!

Benedensuite

benedenverdieping voor max. 4 personen

Benedensuite

benedenverdieping voor max. 4 personen

Bovensuite

bovenverdieping voor max. 2 personen

Bovensuite

bovenverdieping voor max. 2 personen