De Oeverhorst heeft de Benedensuite voor maximaal vier personen en de Bovensuite voor maximaal twee personen. De wellness tuin met sauna’s, and jacuzzi is privé.

In de Wellnesstuin staan u ter beschikking een permanent verwarmde Top-Jacuzzi, …

De Euphoria whirlpool  heeft het meest uitgebreide aantal massages in een 4-persoons spa voor een verkwikkende massage. Het Levitation Bed zorgt ervoor dat u zowel op uw rug als op uw buik een heerlijk massage van top-tot-teen krijgt. De Euphoria heeft daarnaast comfortabele lig- en kuipzittingen met veel massages, zoals de Aqua Rolling Massage™, Therapy Wave Zone™, Intense Therapy Zone™ en Waterfall Massage™. De meer dan 100 jets zorgen ervoor dat ieder deel van het lichaam ontspant en zijn naar wens verstelbaar in kracht. En behalve gezond en lekker is het natuurlijk ook erg gezellig zitten samen met een drankje, genietend van de zon en het uitzicht, of van de sterren en de nachtgeluiden.

… twee prachtige privésauna’s, douche en ligstoelen, …

De Finse sauna is de bekende, geliefde sauna. De infraroodsauna verwarmt niet de lucht, maar rechtstreeks uw lichaam. Dit geeft een heel andere sensatie dan de traditionele sauna. Heerlijk om af te wisselen, ook met de Jacuzzi of een duik in de rivier…

… en natuur Vecht en Vuur!

Vanuit de wellnesstuin loopt u naar het strandje aan de rivier. In het zand kunt u gaan zitten of liggen staren naar de koeien aan de overkant of de meerkoetjes die voorbij glijden. En als u wilt, neemt u een duik in het schone Vechtwater. ‘s Avonds is het heerlijk zitten aan de rivier bij een vuurtje. Kachel en hout staan voor u klaar, de rest van de gezelligheid maakt u (van)zelf…

Bekijk de beide suites

Bij ons is het echt ontspannen en kom je op adem.  Er is alle ruimte om op te laden in onze luxe appartementen met wellness. Kom tot rust, geniet van uw uitzicht, proef de streek en ga na een weekend herboren met een oeverloos gevoel weer naar huis!

Benedensuite

benedenverdieping voor max. 4 personen

Bekijk en Reserveer

Benedensuite

benedenverdieping voor max. 4 personen

Bekijk en Reserveer

Bovensuite

bovenverdieping voor max. 2 personen

Bekijk en Reserveer

Bovensuite

bovenverdieping voor max. 2 personen

Bekijk en Reserveer